TFF Plaj Futbolu Ligi saat 17.00’de İskenderun’da başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,TFF plaj futbolu ligi İskenderun etabının bugün başlayacağını belirtti. İskenderun Belediyesi ekipleri sahilde bulunan plaj sahasında müsabakalar öncesinde hazırlıklarını tamamlandı.

İSKENDERUN ETABI BAŞLIYOR

Yapılacak turnuva hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” yaz aylarında büyük ilgi gören “Plaj Futbolu” organizasyonunu bir etabı bu yıl kentimizde gerçekleştirilecek. Türkiye Futbol Federasyonu( TFF) Plaj Futbol Ligi Belediyemizin ev sahipliğinde 3-5 Ağustos tarihlerinde İskenderun sahilinde bulunan Plaj sahasında düzenlenecek “dedi.

TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Müsabaka için hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Turnuvanın başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Müsabakalar 03 Ağustos 2018 Cuma günü saat 17.00’da başlıyor. Tüm halkımızı ve sporseverleri karşılaşmaları izlemeye davet ediyorum. Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceğiz ”diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir