Vali Ata’dan, Kontrol Noktalarında inceleme

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Valisi Erdal Ata, Antakya-İskenderun karayolu üzerinde bulunan Ovakent ve Serinyol Mahallelerinde kurulu güvenlik noktalarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde Vali Ata, güvenlik noktalarında görev yapan personel ile tek tek sohbet ederek, talepleri veya ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Buralarda görev icra eden güvenlik birimlerimizin ilin huzur ve güvenliğini sağlamak adına mesai mefhumu gözetmeksizin görev yaptığını belirten Vali Ata, “Sizlerin şahsında ülkemizin her noktasında ve sınır ötesinde görev yapan bütün güvenlik güçlerimize kazasız belasız hayırlı görevler diliyor, hepsini Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Vali Ata’ya ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uğur Ertekin ve güvenlik birimlerinin ilgili şube müdürleri eşlik etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir