80’lik Nineden Başkan Paç’a Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kumlu’ya bağlı Gökçeoğlu Mahallesinde yaşayan 80 yaşındaki Hatice Tutar isimli yaşlı nine Başkan Paç’ı makamında ziyaret ederek başarılarının devamını diledi.

Kumlu’ya hizmet konusunda gecesini gündüze katarak yoğun bir trafik yaşayan Belediye Başkanı İbrahim Paç, makamında özel bir misafiri ağırladı.

80’lik nine Hatice Tutar tarafından ziyaret edilen Başkan Paç, ağabeyi Necmi Paç’la birlikte ninemizle özel olarak ilgilenip bir süre sohbet ettikten sonra, ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yanındaki görevlilere çeşitli talimatlar verdi.

Yaşlı Kadının hayır duasını alarak yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendisine teşekkür eden Başkan Paç, ninemize kapıya kadar eşlik ettikten sonra Belediyeden uğurladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir