Diyanet Sen’den Belediyeye teşekkür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyanet Sen Kırıkhan İlçe Temsilcisi Mehmet Köse Cami ve ibadethane temizlik ve bakımlarını üstlenen Kırıkhan Belediyesine teşekkür etti

Camilerimiz yüzde doksanı Müslüman olan ülkemizin huzur içerisinde ibadetlerini yaptıkları, cenazelerini kaldırdıkları, mübarek gün ve gecelerde birlik ve beraberliğimizin en önemli unsurlar olduğunu belirten Mehmet Köse yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Camilerimizde görev yapan din gönüllüleri arkadaşlarımız ise camilerimizin hayat kaynağıdır. Topluma yön vermede, önemli görevleri olan arkadaşlarımızın bu kutsal görevi yaparken aynı zamanda cami ve tuvalet temizliğini yapmaları görevleriyle bağdaşmayan bir durumdur. Bu durumu tespit ederek cami ve müştemilatının temizliğiyle alakalı bir ekip oluşturan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan YAVUZ Bey’e Diyanet-SEN Kırıkhan İlçe Temsilciliği olarak şükranlarımızı arz ediyorum.

Bundan böyle camilerimizin temizliği, camlarının ve kapılarının silinmesi ve gül suyuyla kokulanması periyodik olarak Kırıkhan İlçe Belediyemiz tarafından, – Belediye Cami Temizlik ekiplerince – yapılacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir