İskenderun’lu çocuklar ‘Becerekli Kanguru’ ile buluşacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 06 Aralık Pazar günü İskenderun Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’nda 13:00’da ve 15:00’da “BECERİKLİ KANGURU” adlı çocuk oyunuyla, İskenderunlu çocuklara unutamayacakları bir Pazar günü yaşatmaya hazırlanıyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana sosyal ve kültürel alanda Hataylılara hizmetini hiçbir zaman esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katkılarıyla kurulan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Hatay’ın 15 ilçesinde çocukları eğlendirmeye devam ediyor.

Ahmet Önel’in yazdığı, Hatay Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatroları sanatçısı Süheyla Koçak’ın yönettiği “BECERİKLİ KANGURU” adlı çocuk oyunu İskenderunlu çocuklarla ücretsiz olarak buluşacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir