16 Yaşındaki Ömer’in Kopan Parmağı Yerine Dikildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sol baş parmağını hızar makinesine kaptıran ve parmağı kopan 16 yaşındaki Ömer Faruk Yakar,Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesin’deki başarılı cerrahi operasyonun ardından taburcu edildi.

Hastanenin acil servisine getirilen ve Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri bölümü Plastik Estetik ve Rekonsrüktif Cerrahi Ana Bilim dalı Öğretim üyesi Yard.Doç.Dr.Metin Temel tarafından ameliyata alınan Ömer Farık’un 3 saat süren cerrahi operasyonunun ardından parmağı tekrar yerine dikildi.

Ameliyattan sonra Araştırma Hastanesinin Cerrahi kliniğinde 1 haftalık takip periyoduyla gözlem altında tutulan ve  sağlığına kavuşan Ömer Faruk Yakar,gerekli kontrollerin ardından taburcu oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir