2 kişiyi öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde öldürülen iki kişinin katil zanlısı yakalandı.

14 Eylül 2014 tarihinde Kırıkhan ilçesi Alaybeyli mahallesi mevkiinde 31 Y 3871 plakalı araç içerisinde silahla öldürülmüş olarak bulunan Mustafa Badem (50) ile İnayet Ülger (48)’nün cinayet zanlısı olarak aranan C.A. yakalandı.

Cinayetin ardından olay yerinin yakınında bulunan motosikletin üzerinden olayı araştıran Jandarma ekipleri, uzun uğraşlar sonucu katil zanlısı olarak aranan C.A.’yı Alaybeyli köyünün üst taraflarındaki dağlık alanda suç aleti tabanca ile birlikte yakaladı.

Geniş güvenlik önlemleri ve jandarma kıyafeti giydirilerek Zırhlı araç Kobra içerisinde Kırıkhan adliyesine sevk edilen C.A.’nın sorgusu devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bizi dokun miyan yilan bin yasasin bir ata dede sozudur ama sayet bize dokunan yilan bir gun bile yasamaz eline koluna saglik cemil abi seni hakkinda herkes yalan haber yalan yanlis konusuyor be abi