44 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari JASAT’tan Kaçamadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’da yağma, hırsızlık, çocuk kaçırma, ruhsatsız silah kullanma gibi 30 ayrı dosyadan 44 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan B.Z. Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Hatay İl Jandarma Komutanlığının Dedektifleri JASAT tarafından hakkında Yağma suçundan 25 yıl, Hırsızlık suçundan 9 yıl, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması, Ruhsatsız Ateşli Silah Bulundurma, Hırsızlık ve Konut Dokunulmazlığını İhlal suçlarından 10 yıl olmak üzere toplam 30 ayrı dosyadan 44 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Z.’nin saklandığı evde yakalandı.

B.Z. Jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine konuldu.

Ayrıca İl genelinde yapılan operasyon kapsamında çeşitli suçlardan aranan ve yakalanarak gözaltına alınan 12 şüpheli ile ilgili adli işlemlere başlandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir