Aksay Körfez Grubu Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın Anavatana katılması münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 31. Erhan Aksay  Körfez Grubu  Futbol Turnuvası’nın şampiyonu belli oldu.

Hatay’daki kardeşlik, medeniyet, birlik ve beraberlik ortamını daha da arttırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu yıl da 31.’si gerçekleştirilen, Erhan Aksay Futbol Turnuvası ve ilk kez organize edilen 1. Körfez Futbol Turnuvası maçlarının finali 5 Temmuz Pazar akşamı Saat 21:30’da İskenderun Stadı Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası’nda İlk Adım Spor Kulübü Derneği ile Veteranlar Spor Kulübü arasında gerçekleşen karşılaşmanın galibi İskenderun Veteranlar Spor oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Serdar Güven’in de katıldığı final maçında, dereceye giren takımlara çiçek ve kupa takdim edildi.

31. Erhan Aksay  Körfez Grubu  Futbol Turnuvası’nda Arsuz Belediye’si 3. olurken; Belen Kaymakamlığı 4. oldu.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir