Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim YAMAN önceki gün Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa ÇATAL, Hatay 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Halil AYDEMİR ve Hatay Barosu Başkanı Av. Ekrem DÖNMEZ’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Cumhuriyet Başsavcısı Musa ÇATAL’ı makamında ziyaret eden Başkan Yaman, Başsavcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Yaman’ın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Halil AYDEMİR’e yaptığı ziyarette ise kurumların birbirleriyle koordinasyon içinde çalışmasının, kente sağlayacağı faydalar açısından önemi vurgulandı.
Hatay Barosu Başkanlığına seçilen Av. Ekrem Dönmez’e yeni görevinde başarılar dileyen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, “Ekibinizle birlikte başarılı bir yönetim sergileyeceğinize tüm yüreğimle inanıyorum.”dedi. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı görüşmede Dönmez, “Barolar bulundukları ilin tüm sivil toplum kuruluşları ile etkin, dayanışmacı, sorun çözücü işbirliklerini geliştirmelidir. Her sivil toplum örgütünde gelişecek demokrasi ile kente ve insana sahip çıkma bilinci tüm toplumun yararınadır.” ifadelerine yer verdi.