Çito, Makam İçin Değil Hizmet İçin Varız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet ÇİTO: Makamlar gelip geçicidir. Makam için değil hizmet için göreve talip olduklarını söyledi. Seçim gezilerin de halkın kendisine gösterdiği büyük teveccühten duyduğu memnuniyetini ifade eden Çito, halkımız bize büyük ilgi gösteriyor, inşallah görev bize verildiği takdir de halkımızın bu teveccühüne laik olmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız.

Doğduğum ve büyüdüğüm havasını teneffüs ettiğim Kırıkhan’a hizmet aşkı ile halkımız için bu yola çıktık. Destek halktan hizmet bizden dedi. Kırıkhan’ ı vatandaşımızın katılımı ve görüşleri ile planlayıp yöneteceğiz.

ÇİTO, Kırıkhan’ı çağdaş ve yaşanabilir bir belediyecilik anlayışı ile kaynak üreten ve kaynaklar en verimli bir şekilde kullanarak hizmet edeceğiz. Kırıkhan’da yaşayan herkesin ihtiyaçlarının ve beklentilerini takip edecek her mahalleye ve köye eşit hizmetler götürerek kimseyi mağdur ve hizmetten yoksun bırakmayacağız. Kırıkhan’ ı vatandaşımızın katılımı ve görüşleri ile planlayıp yöneteceğiz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir