Darısı Diğer Kırıkhanlı Yöneticilere

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur 1 Tır malzeme 34.500 kg UN gönderdi.Tarihi günlerden geçen Kırıkhan Kırıkhan’ın dışındaki yöneticilerini arıyor.

Maltepe Kaymakamı hemşerimiz Ahmet Okur’un bu güne kadar Kırıkhan KEMEP’ e gönderdiği 5 inci tır oldu. Dağıtılan Battaniye, elbise UN ve gıdanın %50 sini gönderen Maltepe Kaymakamı son olarak bir tır dolusu halı, battaniye 200 paket erzak 10 tekerlekli sandalye gönderdi. Ayrıca 34.500 kg UN da gönderen Kaymakam Okur  diğer Kırıkhanlı yöneticilere örnek olsun ayrıca Kilis Paletli Kaymakamı Kırıkhanlı hemşerimiz Mustafa Çiftçiler de battaniye yardımıyla yardım kervanına katıldı.

Türkiye’nin neresinde Kırıkhanlı Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı, Hakim, Savcı ve yönetici varsa bu zor günlerde Kırıkhan da yaşayan 15 bin Suriyeli Muhacirlere yardıma önderlik yapmaya bekliyoruz. Yardım etmek isteyen tüm hemşerilerimizi KEMEP’e  (Kırıkhan Ensar Muhacir El Ele Platformu) başvurmaya bekliyoruz.

KEMEP’e Nasıl Ulaşırım ?

İletişim Bilgileri

Rahmi Vardı 0532 267 8141  – 0542 431 0394

Kırıkhan Müftülüğü Hesabı,

Vakıflar Bankası Kırıkhan Şubesi

IBAN Numarası: TR980001500158007285799322

 

 

Fotograf Galerisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir