Hassa’da şefkatli eller,buruk gönülleri mutlu ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hassa’da yaşlı ve bakıma muhtaç insanlara evde bakım hizmetleri devam ediyor.

İş-Kur Sosyal Destek Projesi kapsamında istihdam edilen dokuz personelle ,Hassa Merkez ,Akbez ve Aktepe olmak üzere üç merkezde  yaşlı ve muhtaç vatandaşlara evde bakım hizmetleri yürütülüyor.
Hassa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren personeller, mahalle muhtarlarının kontrol ve takibinde belli bir program dahilinde hizmet veriyorlar.

Kimsesiz, yaşlı,dul,engelli vatandaşların ev temizliğinin yanında öz bakım hizmetlerini de yerine getiriyorlar.

Fiziki bakım hizmetleri dışında vatandaşlarla sohbet ederek ve dertlerine ortak olarak, onlara  moral ve motivasyon sağlıyorlar.Şefkatli elleriyle ve  tatlı dilleriyle buruk gönülleri mutlu ve neşeli kılıyorlar.

Kendilerine hizmet eden ve bu imkanı sağlayanlara karşı;Yaşlı ve muhtaç insanlar, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.” diyerek, dillerinden hayır ve dualarını  eksik etmiyorlar.

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir