Hatay’da Medeniyetler Kupası heyecanı başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen 1. Hatay Medeniyetler Kupası turnuvasında ligde ve Avrupa’da başarılı işler çıkaran takımların maçları başladı.

İLK MAÇ FİNAL HAVASINDA GEÇTİ

Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın ilk maçında HBB Kadın Basketbol Takımı’nın ilk rakibi 24.Cumhurbaşkanlığı kupasında elediği Fenerbahçe oldu. Fairplay çerçevesinde tatlı rekabetin seyirciye hissettirildiği maçta ilk yarı 43-52 Fenerbahçe üstünlüğü ile bitti. İkinci yarıda seyirci desteğini de yanına alan Hatay’ın Melekleri aradaki skor farkını kapamasına rağmen maçtan 95-100 yenik ayrıldı.

İLK MAÇTA KAZANAN ORMANSPOR OLDU

Turnuvanın ilk gününde ikinci maçta Bornova Becker ile Ormanspor karşı karşıya geldi. Son saniyelere kadar çekişmeli geçen maçta Ormanspor Bornova Beckerspor’u 73-72 yendi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir