featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Hatayspor tesisleri buraya yapılacak

Hatayspor tesisleri buraya yapılacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın yüksek irtifalı yaylalarından Atik Yaylasında yapılacak olan tesisin yeri belli oldu.

İlk defa hatayvatan.com’da göreceğiniz bu alan yaklaşık 200 dönüm, dört yanı ormanla çevrili, deniz manzaralı olması dikkat çekiyor. Belen ilçesi Sarımazı ve Atik yaylasından kolayca ulaşılan bu bölge Hatay’ın tam merkezinde bulunuyor.

Geçmiş dönem planlanan ancak 6 Şubat depreminin ardından yapılamayan tesisin bu dönem yapılacak olması memnuniyetle karşılandı. Geçtiğimiz yıllarda o dönem Hatayspor Genel Sekreteri olan Rahmi Vardı tarafından yönetime sunulmuş bölgede incelemelerde bulunulmuş depremin araya girmesiyle yapımına başlanılamamıştı.

Hatayspor yeni yönetiminin bu tesisi yapması Hatayspor için çok önemli bir proje. Yanına 50-60 bungalow yayla evleri yapılıp kiraya verilirse karşılanmış olur.

Tesisin yalnızca Hatayspor’a değil tüm futbol takımlarının yaz aylarında bu alanda kamp yapmalarına uygun olarak yapılmalı. Hem Hatay’ın tanıtımını yapar hemde kulüp maddi olarak gelir elde etmiş olur.

Bu tesisin ilimize kazandırılacak olan kim varsa onları tebrik eder tüm Hatayspor camiasına hayırlı olmasını diliyoyuz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir