featured
  1. Haberler
  2. Kırıkhan
  3. Kırıkhan’da SODES toplantısı yapıldı

Kırıkhan’da SODES toplantısı yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstihdam, sosyal içerme, sanat, spor alanlarında göç, yoksulluk ve işsizlik gibi sorunlar ile değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan yerel düzeyde hazırlanan ve uygulanan projelerden oluşan il düzeyinde valilerin koordinasyonunda yürütülen, uygulama sürecinde yerel yöneticilerin geniş biçimde yetkilendirildiği sosyal sorunlara kısa sürede insan odaklı programdır.

Bu amaçla İlçemiz Kaymakamı Halil UYUMAZ başkanlığında SODES toplantısı yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, İlçe Emniyet Müdürü, Daire Müdürleri ve Kütüphane Müdürü katıldı.

Kaymakam Halil UYUMAZ 2015 yılı açılan SODES programı için kurumlar arası işbirliği yapılması ve memleketimize projeler kazandırılması için çalışmaların başlaması gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, “Proje ofisimizin her türlü desteğe ve yardıma hazır olduğunu Kırıkhan ‘a proje kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız, kazandırılacak projeler ilçemiz insanı için önemlidir” dedi.

Her kurum kendi yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler sunmasıyla toplantı sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir