Kırıkhan’da öğrencilerin camilerle bağlarını güçlendirmek ve çocuklara cami sevgisini aşılamak amacıyla “Cami-Çocuk Buluşması” programı düzenlendi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, Meşikşah İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla 408 Evler Ulu Camii’nde gerçekleştirilen programa, Kırıkhan İlçe Müftüsü Mehmet Altunal, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Samimi ve manevi bir atmosferde gerçekleştirilen programda öğrenciler, caminin manevi iklimini teneffüs ederken cemaatle birlikte ibadet etmenin huzurunu yaşadı.
Program kapsamında öğrenciler ve cemaatle birlikte namaz kılındı. Namazın ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Kırıkhan İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, çocukların camilerle bağlarını güçlendirmek ve ibadet hayatına teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Cami-Çocuk Buluşması” programlarının her ay farklı camilerde devam edeceği belirtildi.
