Sadullah Ergin’den YGS Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Adalet Bakanı ve Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sadullah Ergin Pazar günü YGS sınavına girecek öğrenciler için yayınladığı mesaj şu şekilde;

23 Mart 2014 Pazar günü tüm yurtta olduğu gibi Hatay’da da gerçekleşecek olan Yükseköğretime Geçiş Sınav’ında çalışarak ve azmederek gecesini gündüzüne katan gençlerimizin emeklerinin karşılığını almalarını canı gönülden diliyorum.

Sizlerden, yani geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizden beklentimiz, bu önemli sınavda stres ve heyecan yapmadan elinizden gelenin en iyisini yapmanızdır. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza olan inancımla hepiniz için dua ediyor, sınava girecek tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir