Hacı Selahattin Okur Hocamız KEMEP’i Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkhan’ın kanaat önderlerinden Hacı Selahattin Okur hocamız KEMEP’i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Selaattin Okur hoca Enfal Suresi 74.Ayeti Kerimesini okuyarak “O kimseler ki, iman ettiler, hicret ettiler ve Allah yolunda cihada katıldılar, bir kısımları da onları barındırıp yer, yurt sahibi yaptılar ve yardıma koştular, işte bunlar hakkıyla mümin olanlardır. Bunlara bir mağfiret ve cömertçe bir rızık vardır.” yapılan çalışmaların önemini anlattı.

Ziyarette ayrıca Hassa Milli Eğitim Müdürü Bedirhan Umaç  katıldı. KEMEP benzeri bir oluşumun Hassa’dada kurulması gerektiğini önererek, komşu Suriye halkının yaşadığı bu vehim durumun bir an önce bitmesi ve bu insanların vatanlarına kavuşmasını diledi.

Kırıkhan Ticaret Lisesi baş yardımcısı Abdullah Uğraş’ta ziyarete katılarak başarı dileklerinde bulundu. Abdullah hoca Suriyeli Muhacirlerin bize Allahın emaneti olduğunu vurguladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir