Tuzla Belediyesi’nden Kırıkhan’a Yardım Eli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yönlendirmesi ile Kırıkhan’daki Suriyeli Sığınmacılara 3. Yardım TIR’ı geldi ve KEMEP aracılığı ile İhtiyaç sahiplerine, Suriyeli Sığınmacılara dağıtıldı.

Suriye’de devam eden ve katliam boyutuna ulaşan saldırılardan kaçarak ülkemize sığınan ve zor şartlar altında hayatlarını devam ettirme mücadelesi veren Suriyeli sığınmacılar için 2 ay önce başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. Tuzla Belediyesi ve vatandaşların bağışıyla temin edilen malzemeler, Gönül Elleri Çarşısı’nda TIR’a yüklenerek gönderildi. Tuzla’dan gönderilen 3. yardım TIR’ı,  Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından uğurlandı.

Suriyeli Sığınmacıların içinde bulundukları sıkıntıları kısmen de olsa gidermek ve ülkemizdeki sığınmacılara “insani” yardımın devam ettirilmesi için çağrıda bulunan ve ekibini yönlendiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yardımların devamı için gayret edeceklerini ifade ederek; “ Kampanyaya katılmak ve yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, Tuzla Belediyesi’nin 444 0 906 No’lu telefonunu arayarak ayrıntılı bilgi alabilir ve yardımlarını Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na teslim edebilirler.” Dedi.

Kırıkhan KEMEP aracılığıyla Tuzla Belediyesi’nin gönderdiği malzemelerin dağıtıldığını belirten KEMEP yöneticisi Nuri Çaydan; “Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı beye şükranlarımızı sunuyoruz. Allah razı olsun.” Dedi.

Tuzla Belediye Başkanlığı Danışmanı Dr. Mehmet Metin Kırıkhan’daki yardımların devam edeceğini, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ihtiyaçların tesbitini istediğini, yakın biir tarihte bu isteklerin yerine getirilerek gönderileceğini belirtti.

Dr. Şadi Yazıcı. 1971 Erzurum doğumlu olan Yazıcı, Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp FGakültesi’nin bitirdikten sonra Karatal’a yerleşir ve burada mesleğini yürütür. 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den belediye başkan adayı olan Dr. Şadi Yazıcı, seçimlerden başarıyla çıkarak, Tuzlaya Belediye Başkanı oldu. Dr. Şadi Yazıcı, Evli ve iki çocuk babasıdır. Çevresinde sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip olan Başkan Yazıcı’nın “insani” projeleriyle Tuzla’da da insanların gönlünde yer aldığı gözleniyor.

Tuzla Belediye Başkanı olan Dr. Şadi Yazıcı Tuzla’da birçok alt yapı projesini tamamlatıp hayata geçirirken, sosyal projelerde de öncülük ediyor. Devam eden projelerle Tuzla’nın İstanbul’un Anadolu yakasındaki önemli merkezlerinden biri haline geleceğini söylemek mümkün. Bu projeler şunlar:

•          Tuzla Marina Projesi

•          Şelale Park Projesi

•          İlçe Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası

•          Şifa Alışveriş Merkezi

•          Ayazma Rumeli Kültür Merkezi

•          Salon Tepeören

•          Marmaray Çıkışı Çevre Düzenleme

•          Kamil Abdüş Gölü Projesi

•          İçmeler Kavşak Rehabilite

•          Prestij Caddeleri

•          400 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi

•          Sahillerin Halka Açılması

•          Digiprotein

•          Tuzla Hali

•          Fuar Alanı

•          Eğitim Köyü

•          Vatandaş Odaklı Yönetim

•          Ulaşım

•          Anadolu Yakası Yaş Sebze ve Meyve Hali

•          Aşevi ve Kapalı Otopark

•          Balıkçılar Çarşısı

Kırıkhan’daki Suriyeli Sığınmacıların KEMEP aracılığıyla gönderilen yardımlar nedeniyle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın şahsında bütün Tuzla halkına teşekkür ettiler.

Fotograf Galerisi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir